Joulukuun uutiskirje: kauden 2022 paketointi ja 2023 näkymät

Hieno veneilykausi on saatu päätökseen ja on aika laittaa veneet talviteloille. Satama on nyt virallisesti suljettu, joka tarkoittaa, että laitureiden vedet ja sähköt suljetaan, septipumppu poistetaan käytöstä ja jätehuolto päättyy. Satamaväki kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita upeasta kaudesta. Odotamme jo innolla tulevaa kautta uusien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toivottavasti tapaamme myös sinut ensi kaudella.

Imatran pienvenesataman ilmakuva

Kausi 2022 pähkinänkuoressa

Kausi 2022 oli kokonaisuudessaan onnistunut. Satamassamme oli kauden aikana yhteensä 433 venettä, jonka lisäksi vierasveneilijöitä oli runsaasti ja talvisäilytysalueella oli paljon veneitä. Ukrainan sodan takia ulkomaalaisten asiakkaiden määrä oli tälläkin kaudella hyvin pieni. Ympäristö- ja henkilövahinkoja ei sattunut ja suunnitellut investoinnit tehtiin aikataulussa. H-laiturin alkupää uusittiin, aallonmurtajalaituria laajennettiin neljällä venepaikalla ja vanhat puomikellukkeet uusittiin useisiin laitureihin. Yhteistyö kaupungin ja veneilijöiden kanssa sujui onnistuneesti. Eksote-ryhmä jatkoi arvokasta työtä pitämällä paikat siisteinä ja raivaamalla talvisäilytysaluetta. Merkittävä muutos oli myös sataman siirtyminen imatralaiseen omistukseen.

Kauden 2023 näkymät

Kaudella 2023 kehitämme satamaa edelleen. Omistajamuutoksen myötä olemme pyrkineet korostamaan paikallisuutta ja käyttämään paikallisia toimijoita kumppaneina. Uudet yhteistyökumppanimme LähiTapiola Kaakkois-Suomi ja Sahanlahti Resorts tulevat tarjoamaan sinulle asiakkaanamme veneilyyn liittyviä hyödyllisiä ja rahanarvoisia etuja, joista kerromme lisää keväällä 2023. Jatkamme myös sataman rakenteiden ja infran kehittämistä ensi kaudella. Suunnitteilla on myös veneilyaiheisia tapahtumia.

Lue koko uutiskirje täältä:

NPI Uutiskirje

Kategoriat: Yleinen