Toukokuun tiedote

Suuri kiitos osallistumisesta New Port Imatran asiakaskyselyyn!

Veneilykauden alku on jo näkyvissä. Halusimme tässä päivittää valmistautumisestamme kauteen teiltä saamamme palautteen pohjalta.

Saimme paljon arvokasta palautetta, jonka perusteella kehitämme toimintaamme ensi kaudelle. Haluamme aina tehdä asioita asiakas, eli veneilijä edellä.

Yhteensä kyselyyn vastasi 124 veneilijää. Otos on edustava sisältäen niin moottori- kuin purjeveneilijöitä, uusia ja vanhoja asiakkaita, Imatralaisia ja muu paikkakuntalaisia, sekä kattavasti eri laitureiden asiakkaita.

Saimme kyselyssä kiitosta satama-alueen yleisestä viihtyvyydestä sekä hyvästä kahvila- ja polttoaineen myyntipalvelusta.

Tulosten perusteella asiakkaidemme tärkein kiinnostus veneilyyn on retkeily Saimaalla. Olemmekin iloisia, että aloitamme yhteistyön maineikkaan matkailukeskuksen, Sahanlahti Resortin kanssa. Sahanlahti sijaitsee luonnonkauniissa Puumalassa ja on loistava retkikohde satamastamme. Kerromme tarkemmista asiakaseduistamme myöhemmin toukokuussa. Sahanlahdesta voit lukea lisää täältä.

Yksi selkeä kehityskohta tulosten perusteella on turvallisuuden ja valvonnan kehittäminen satamassa. Meille asiakkaiden turvallisuus on todella tärkeää ja yksi ensi kesän suunnitelmista on uusia laitureiden lukitukset, työ tehdään vaiheittain. Kerromme tästä tarkemmin lähiviikkoina. Lisäksi olemme ylpeitä aloittaessamme yhteistyön LähiTapiola Kaakkois-Suomen kanssa. LähiTapiola tulee tarjoamaan asiakkaillemme turvallisuusedun – ilmaisen sammuttimien tarkistuksen. Sammuttimien huolto onnistuu rekisteröitymällä täältä.

Tervetuloa Sataman avajaisiin 13.5.2023! Paikalla on kumpanimme Sahanlahden

edustaja ja tämän lisäksi olemme yksi 13.5. järjestetettävän Kyläpyöräilyn kohteista. Ilta huipentuu kauden ensimmäiseen Bändi-iltaan Kolmessa Ankkurissa.

Kiitos vielä kaikille kyselyyn vastanneille. Arvonnan voittajat on valittu ja heihin on otettu yhteyttä sähköpostitse.

 

Hyvää veneilykautta kaikille!

Sataman väki

Kategoriat: Yleinen