Arvoisa New Port Imatran veneilijä!

Vaikka pakkanen paukkuu, ollaan kuitenkin käännytty jo kevään puolelle. Tuleva veneilykausi on aivan nurkan takana ja on kevättiedotteen aika!

Tulevalle veneilykaudelle uusimme I-laiturin kokonaisuudessaan. Paikkanumerointi tulee laiturissa muuttumaan, mutta venepaikat tulevat säilymään nykyisillä paikoillaan. I-laiturin veneilijät löytävät uuden paikkanumeronsa ensi viikolla lähetettävästä maksupyynnöstä. Paikkanumeroinnin muutokset eivät vaadi veneilijöiltä mitään toimenpiteitä.

H-laiturin vanha loppuosa tullaan purkamaan kevään aikana. Siellä oleville veneilijöille on osoitettu uudet paikat. Tämäkään muutos ei vaadi veneilijöiltä mitään toimenpiteitä. Uuden paikan numeron löydät maksupyynnöstä.

Myymme H-laiturin loppuosan edulliseen 70,00 €/metri hintaan. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä Satamapäällikköön.

Jos tiedät jo nyt, että sinulla on muutostarpeita venepaikkasi suhteen (esim. veneesi on vaihtunut), otathan yhteyttä Satamapäällikköön niin etsitään sinulle sopiva paikka.

Satamapäällikkö tulee päivystämään sataman auettua satama-alueella ja varmimmin hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 149 0705 tai sähköpostitse info@newportimatra.fi.

C-, E- ja F-laiturin veneilijöille tiedoksi, että laituriportin numerokoodi tulee muuttumaan ja uusi koodi ilmoitetaan sinulle automaattisesti, kun olet venepaikkasi maksanut.

 

Oikein hyvää lopputalvea kaikille ja keväällä nähdään!

 

Terveisin, Sataman tiimi

Kategoriat: Yleinen